• Home
  • Nieuws
  • Routeboekje ‘Fietsen en wandelen door de historie van Wijdemeren’

Routeboekje ‘Fietsen en wandelen door de historie van Wijdemeren’

Fietsen en wandelen door de historie van Wijdemeren

Routeboekje ‘Fietsen en wandelen door de historie van Wijdemeren’

Dit fraai geïllustreerde boekje, een uitgave van de historische kringen in Wijdemeren, bevat een overzichtskaart met de historische ‘HotSpots’ in de kernen Ankeveen, ’s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg en beschrijvingen van bezienswaardige en historische objecten. Daarnaast bevat het boekje informatie over horeca, streekproductenwinkels en aanbieders van toeristische activiteiten. Kortom een boekje met een schat aan informatie voor de inwoners van Wijdemeren en de geïnteresseerde bezoeker. De monumenten langs de routes zijn ook voorzien van bordjes met QR-codes, die zijn te scannen met een smartphone en ter plekke extra informatie geven. Meer informatie is te lezen op www.QRrouteswijdemeren.nl  De beschrijving van de bijzondere plekken in dit boekje is een prima middel voor een nieuwe of een hernieuwde kennismaking met onze woonomgeving.

Voor de verkoop van het boekje (ά €2,50) heeft de Historische Kring Nederhorst den Berg de volgende bedrijven bereid gevonden:

  • Brasserie het Spiegelhuys
  • Passieflora Bloembinderij

 Daarnaast is het op donderdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur, met uitzondering van de vakantieperiode, te koop in de werkruimte van de Historische Kring in het Cultureel Centrum aan de Blijklaan 1.