Nog twee weken voor onthulling

Translation

Op vrijdag 13 september aanstaande zal de Historische Kring met een grote groep genodigden het monument onthullen op de Randweg, hoek Middenweg.

Al enkele weken zijn de voorbereidingen zichtbaar. De plek waar eerst slechts gras was is door o.a. Joost Zwagerman en Tim Kuiper aangepakt en omgezet in een prachtige herdenkplaats.

Wij hopen dat veel leden van de Kring samen met andere mensen uit Nederhorst den Berg en de nabije omgeving aanwezig zullen zijn bij de onthulling.

Hieronder een sfeerimpressie gemaakt door Ton Keizer.

Less than two weeks until the reveal of the monument

On Friday the 13th of September the Historical Association Nederhorst den Berg, together with a large group invited guests, will reveal the monument on the corner of the Randweg, Middenweg.

For several weeks now the preparations have been visible. The place with only grass has been transformed, by amongst others Joost Zwagerman and Tim Kuiper, to a beautiful place for remembrance.

We hope that many members of the Historical Association, together with other people from Nederhorst den Berg and the surrounding villages, will be present.

Below you will find an impression of the site created by Ton Keizer.