Bevrijdingsontbijt 2019

5 mei - Historische Kring te gast bij het Bevrijdingsontbijt op het terrein van kasteel Nederhorst.

Bevrijdingsontbijt website 1Van de uitnodiging om met een kraam te staan bij dit evenement, georganiseerd door de Godard Stichting, is dankbaar gebruik gemaakt. Vooral ook gezien de animo: ondanks het minder mooie weer,  waren er  toch nog zo’n  120 mensen  op het  ontbijt afgekomen. Vanuit onze kraam hadden we een goed zicht op de gezellige drukte aan de rij tafels op de oprijlaan van het kasteel. Naast allerlei vragen over de activiteiten van de Historische Kring, was er veel belangstelling voor onze nieuwe projecten, zoals : de ‘Vroeger en Nu’ wandeling en het ‘Monument vliegtuigcrash 1943’.
Ook konden we nog wat nieuwe leden noteren. Kortom een mooi initiatief, dat zeker voor herhaling vatbaar is.